Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از باشندگان می‌گویند که نیاز دارند تا هرچه زودتر بیمارانشان را برای درمان به بیرون از کشور انتقال دهند، اما به علت متوقف بودن توزیع گذرنامه نمی‌توانند این کار را انجام دهند.

علی‌ محمد محمدی، یکی از باشندگان کابل می‌گوید که دختر سی‌ و دو ساله‌اش بیماری قلبی دارد و پزشکان به او گفته‌اند که باید دخترش را برای درمان به بیرون از کشور ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون این مرد شصت‌‎ و نه ساله می‌گوید که بیش از یک ماه است که برای گرفتن گذرنامه سرگردان است. 

شماری از شهروندان کشور تقریبا هر روز به ریاست پاسپورت در کابل سر می‌زنند و از آغاز کار این نهاد اطلاع می گیرند.

عبدالرشید، مرد سی‌ونه ساله می‌گوید که بیماری عصبی دارد و همسرش نیز از هفت سال بدین سو مبتلا به بیماری شده است و برای تداوی باید به بیرون از کشور بروند. عبدالرشید گفت: همسرم مریض است، آمده‌ام که برایش پاسپورت بگیرم.

شهروندان کشور می‌گویند که بی‌کاری، مسافرت برای یافتن کار و تلاش برای درمان بیماران از علت‌هایی هستند که آنان را ناگزیر ساخته است که به بیرون از کشور بروند و برای این کار نیاز به گذرنامه دارند.

در همین حال، عبدالخالق محمدی، معاون ریاست پاسپورت، می‌گوید که کار برای آغاز توزیع گذرنامه ادامه دارد و به زودی عملی خواهد شد.

محمدی گفت: وسایل و سیستم ریاست پاسپورت همه‌اش پا برجاست. ما مشکل نداریم. بحث تخنیکی است. هدف ما اینست که ادارات افغانستان با ریاست پاسپورت بستگی داشته باشد. مثلا اداره احوال نفوس، دافغانستان بانک، وزارت امور داخله وزارت تجارت که چند نهاد باهم ارتباط کاری دارند، ایجاب می‌کند که ما همزمان کار خود را آغاز کنیم.

کار توزیع گذرنامه به تاریخ بیست‌ و چهارم اسد امسال همزمان با سقوط حکومت پیشین متوقف شد و تا کنون آغاز نشده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان پاسپورت بیرون از کشور ریاست پاسپورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟

به گزارش خبرنگار آنا، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از هفته گذشته که محمد پیکانپور مدیرکل آن با حکم معاون رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه رفت، بدون مدیرکل باقی مانده است و تا امروز نیز سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو که خود در ادواری سمت مدیرکل دارو را بر عهده داشت هنوز برای این اداره کل مهم سرپرستی تعیین نکرده است.

اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو متولی اصلی تأمین، نظارت و سیاست‌گذار اصلی دارو در کشور است و می‌توان گفت مهمترین و اصلی‌ترین نهادی در کشور است که نبض دارو در کشور را در دست دارد. مدیران اسبق این اداره کل اکنون هم در بخش‌های دولتی و هم خصوصی نیز به عنوان اصلی‌ترین سیاست‌گذاران و فعالان حوزه دارو محسوب می‌شوند، بسیاری از آنان در مقاطعی به ریاست سازمان غذا و دارو نیز رسیده‌اند محمد رضا شانه‌ساز و سید حیدر محمدی از جمله این افراد بوده‌اند.

محمد پیکانپور که تا هفته قبل مدیریت این اداره کل را بر عهده داشت از جمله نزدیک‌ترین افراد به رئیس سازمان بود مورد که در سال 1401 همزمان با ورود مجدد محمدی به سازمان غذا و دارو جایگزین شمالی در اداره کل دارو و مواد شد. در اواخر پاییز سال گذشته پیکانپور به مدیریت هولدینگ تیپیکو نیز نزدیک شد، اما در نهایت در سازمان غذا و دارو باقی ماند، چرا که یافتن جایگزینی با مشخصات پیکانپور برای محمدی مشکل بود، اما سر انجام با رفتن وی به سازمان برنامه و بودجه محمدی باید هرچه زودتر باید فردی به عنوان مدیرکل یا سرپرست اداره کل دارو به طبقه ششم سازمان غذا و دارو بفرستد.

بر اساس شنیده‌های خبرنگار آنا از سازمان غذا و دارو، محمدی از بین غلامحسین صادقیان، حسین شمالی، یک نفر را قرار است به عنوان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل تعیین کند.

غلامحسین صادقیان، مدیرکل کنونی حوزه ریاست سازمان غذا و دارو نیز همچون پیکانپور از نزدیکترین و معتمدترین مدیران نزدیک به سید حیدر محمدی است که پیش از این ریاست انجمن داروسازان اصفهان، معاونت اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضویت در شورای شهر اصفهان را بر عهده داشته است.

حسین شمالی هم پیش از این مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تحت ریاست بهرام دارایی بود. از جمله اقداماتی که در دوران مدیریت وی صورت گرفت انجام طرح جنجالی دارویار بود. با انتصاب سید حیدرمحمدی به ریاست سازمان غذا و دارو، شمالی نیز از این سمت عزل شد.

علیرضا رستمی نیز فرد دیگری است که از او به عنوان یکی از جایگزین‌های پیکانپور نام برده می‌شود، اکنون سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو و همزمان رئیس اداره بازرسی این سازمان است که پیش از صادقیان مدیرکل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو را بر عهده داشت.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوکراین از زندانیان به عنوان نیروی جنگی استفاده می‌کند
  • پوتین برای بار پنجم برای رئیس جمهوری روسیه سوگند یاد کرد
  • طالبان: ماجرای بدخشان حل‌وفصل شد
  • ◄ طرح مطالعاتی حوضچه جزیره لارک به زودی آغاز می شود
  • آزاد راه ارومیه _تبریز تکمیل می شود
  • غلامحسین صادقیان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شد
  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد